Konec královny srdceryvných balad? Nové album zamilované Adele prý bude povznášející a pozitivní

11.04.2023 10:55 - Josef Martínek | foto: CBS

Fanoušci britské divy Adele si už zvykli, že si na nový materiál od ní většinou musejí počkat déle, než je v hudebním průmyslu zvykem. Například její zatím poslední studiovka "30" z roku 2021 se na trhu objevila po dlouhých šesti letech od předchozí. Britský deník The Sun však nyní přišel s překvapivou informací: zpěvaččino páté řadové album prý vyjde ve druhé polovině letošního roku.

Důvodem nebývalé tvůrčí kreativity čtyřiatřicetileté umělkyně má být její vztah s americkým sportovním agentem Richem Paulem. Zatímco zmíněnou předešlou nahrávkou se interpretka vyrovnávala s frustrujícím rozvodem, její následovnice má být oslavou zamilovanosti a štěstí. Podle zdroje uvedeného listu půjde o její "nejvíce povznášející a nejpozitivnější písně vůbec".

"Její život se totálně změnil. Z úplného dna se odrazila až k neuvěřitelné lásce a touží po tom podělit se o to se světem. Příští album bude její nejoptimističtější. Královnou srdceryvných balad už nezůstane příliš dlouho," nechal se slyšet tajemný informátor.

Nezaměnitelného hlasu nejprodávanější zpěvačky třetího tisíciletí si letos užívají fanoušci v Las Vegas, které se stalo dějištěm její rezidenční show "Weekends With Adele". Série vystoupení byla pro velký zájem doplněna další várkou termínů od června do začátku listopadu. Pokud jsou nynější spekulace založeny na skutečnosti, čas na vydání nové hudby by mohl přijít po uskutečnění těchto koncertů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY